09.05.2020 | 20:38
Борисов не иска да се обяснява за Божков
Темата за обвиняемия бизнесмен била приключила още вчера

В продължение след интервюто на хазартния бос Васил Божков от Дубай, bTV зададе писмено редица въпроси към премиера Бойко Борисов. Сред тях – за бъдещето на футболния клуб „Левски“ и твърдението, че „държавата се управлява от хунта“.

„Темата с неверните твърдения на обвиняемия Божков приключи вчера с коментарите на министъра на финансите Владислав Горанов и на председателя на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание – Менда Стоянова“, отговори Борисов.

Той допълва, че от времето, в което е изпълнявал длъжността главен секретар на МВР – не влиза в обяснителния режим на обвиняеми.

1 коментар

  1. РУМЕН В. РАДЕВ каза:

    ТОВА НАВЕЖДА НА МИСЪЛТА ЧЕ БОЖКОВ Е ПРАВ. Не искам да го вярвам но всичко което се случва в последно време е ТРЕВОЖНО.НЯМА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ НЯМАТАКОВА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НЯМА АРМИЯ и най вече НЯМА ДЪРЖАВНИЦИ КОИТО БИХА ЗАРЯЗАЛИ СВОЕТО БЛАГОПОЛУЧИЕ ЗА ТАКОВА НА СТРАНАТА. И НАЙ ВЕЧЕ НАРУШАВАТ СЕ ОСНОВНИ ЗАКОНИ КРАДЕ СЕ БЕЗОЧЛИВО БЕЗ ПРЕСЛЕДВАНЕ и накрая НЯМАМЕ НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ. СЛУГИНАЖА КЪМ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ ВОДИ ДО ЗАТРИВАНЕТО НИ КАТО НАЦИЯ. ТЕ КЪМ ТОВА СЕ СТРЕМЯТ. ИСТОЧНОТО ПРАВОСЛАВИЕ Е ТРЪН В ОЧИТЕ ИМ. ЖАЛКО МНОГО МНОГО ЖАЛКО

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране