01.06.2020 | 12:40
Борисов разказа на Вучич как българите ходят на кръчма в Белград
Двамата нагледаха строителството на "Турски поток"

И сръбският президент Александър Вучич стана герой в традиционните инспекции на Бойко Борисов, които се предават пряко в профила му във Фейсбук. Държавният глава на Сърбия дойде у нас и моментално бе качен на хеликоптер. Двамата с Борисов нагледаха от въздуха как върви строителството на „Балкански поток“.

Българският премиер заяви, че така се строи „Балкански поток“, че да може всички да са доволни и Доналд Тръмп, и Владимир Путин, и Реджеп Ердоган и добави: „Само президенти … и аз едно малко премиерче по средата“.

„Всичко е по правилата на Европейския съюз“, подчерта премиерът по време на инспекцията. Борисов и Вучич прелетяха и над трасето на АМ „Европа“ в района на 17-километровата отсечка между Драгоман и Сливница. Със завършването на магистралата пътуването между България и Сърбия ще бъде изключително бързо и лесно. Изграждането на АМ „Европа“ е важно не само за нашите две държави, но е и от ключово значение за обмена на стоки между Европа и Азия, каза премиерът Борисов. И добави, че всички магистрали с новата АМ „Европа“ българите бързо ще ходят на кръчма или театър в Белград.

1 коментар

  1. Бай Грую каза:

    А,той не му ли разказа, как един банкер е на хотел в Белград.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране