17.05.2020 | 23:55
И Герджиков се разджироса
Преди два дена същият професор заяви, че джирото прехвърля акциите

Тази сутрин един професор по право публично си направи професионално харакири в ефир. Досега смятах за него, че поне има професионална репутация, докато за политическата всички знаем какъв провал беше. Преди два дена същият професор заяви, че джирото прехвърля акцииите. Днес, треперещ обяснява, че джирото е хвърчащо и нищо не било направено.

Страхът явно е мощен съветник. Дотолкова, че някои са готови да излязат пълни глупаци, само и само да ги оставят на мира. Всъщност страхът е огромна движеща сила.

Макар за мен основният проблем идва от недоразумението „Търговски закон“, в който има толкова много неща за оправяне, че направо нов трябва да се пише. Като например абсурдността съдружник да не може сам да се заличи в Търговския регистър, ако дружеството не може или не иска да го направи. Тоест, може да се разведеш с жена си, но не и с търговското дружество, в което си съдружник. Туш!

Много интелектуалци клекнаха на властта. Заради хляба и манията си за величие, която може да бъде подхранвана само ако са на обществената сцена и в близост до властта. Грозно и отвращаващо.

Елена Гунчева

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране