16.11.2018 | 22:09
Алчни и некомпетентни „пиари“ източват парите на Корнелия, бутат я към пропастта
Плащанията на черно били между 4 и 6 хиляди лева, парите са от парламентарни услуги на спорни бизнесмени

Шайка измислени „пиари“ източва „черните пари“ на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Сбирщината от маргинали в журналистиката, социологията и връзките с обществеността води някога енергичната Нинова към пропастта, защото я съветва да върши глупост след глупост, тласка я безсмислени конфронтации в БСП, необмислени изявления и циркови изпълнения в парламента и извън него. Те успели да настроят почти всички кланове в БСП срещу нея и е въпрос на време Нинова да бъде изхвърлена от председателския пост.

Срещу „експертните съвети“ групичката прибира десетки хиляди левове месечно от черните каси на „Позитано“ 20. Плащанията на черно били между 4 и 6 хиляди лева, а парите са от парламентарни услуги на спорни бизнесмени, твърдят запознати.

Чрез Корнелия Нинова самозваните пиари успяват да прокарат корпоративни и политически интереси на други партии, а учудващо тя се оставила да бъде „водена за носа“ от шарлатаните.

Групичката се оглавява червен социолог, оповестяващ смехотворни рейтинги; съветничка, повече известна с креватните си изпълнения с възрастни, но богати бизнесмени; некомпетентна, изперкала и самовлюбена  журналистка от сайт; водещ на предаване в треторазрядна кабеларка и журналисти от жълт вестник.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране