14.01.2017 | 19:02
Борисов разлюби мамин Тотьо, отмени сбирката на ГЕРБ в хотела му в Пловдив
Националната среща на партията ще се проведе в София на 20-21 януари

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на нож с кмета на Пловдив Иван Тотев. Причината за това е тривиална – на сесия на Общинския съвет в града под тепетата, през сълзи Тотев обясни на съветниците, че е подложен на „чудовищен натиск“ да отстрани шефа на местния онкодиспансер заради скандалните разкрития за ненужно отстраняване на органи от уж болни от рак, научи МИГNews.

Сълзите и отказът на мамин Тотьо да изпълни заповедта буквално скандализирали Бойко Борисов, който посъветвал главния прокурор Сотир Цацаров да му „измислят“ някаква дело за злоупотреба. Държавното обвинение веднага откри „нарушение“ на пловдивския кмет, повдигна му обвинение и дори поиска да бъде отстранен от поста.

От ГЕРБ казват, че Борисов напълно е „отписал“ Иван Тотев. По негово разпореждане Националната среща на партията, която трябваше да се проведе на 20 и 21 януари в хотела на кмета „Империал“ е преместено в София. Активът ще обсъжда причините довели до разгрома на Цецка Цачева на президентските избори.

1 коментар

  1. пешо каза:

    За каквато и сделка да го пипнат винаги е за прокуратурата,но ББ да не се прави на луд 5год. се накадрува в Пловдив и разказа играта на целия град.Да не забравя ме,че и по заповед на ББ, Тотев притискаше Общинския съвет да гласуват за София Европейска столица на културата!!!!!!!!!!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране