22.10.2018 | 13:27
Чудо! Домусчиев брани Симеонов с тяло и гел!
Вицето нахока кабинета, че се готви да вдига данъци в противовес на управленската програма

Валери Симеонов за пореден път намери здрав гръб  лицето на работодателите.

Фокусът от натиска на улицата не бил насочен в правилната посока, констатира Васил Велев от АИКБ. А тя била към икономически растеж, докато натискът бил за разпределяне на блага.

Този уличен натиск, тези протести няма да ни доведат до добро, искаме стабилност на правителството, добави и шефът на КРИБ Кирил Домусчиев. Поведението на бизнесмена е учудващо, тъй като доскоро двамата се замеряха с обвинения в медиите.

Проблемът с тяхното интегриране не се решава чрез квоти и забрана за освобождаване, а чрез адаптиране на работната среда, добави Велев. Глобата в проектозакона за хората с увреждания в размер на 30%, ако бизнесмен откаже да ги назначи, била един нов данък.

Ние срещнахме пълно разбиране с вицепремиера по всички въпроси и това не е случайно, добави Кирил Домусчиев, като изтъкна, че като човек от бизнеса той лесно разбирал проблема на бизнеса.

Бизнесът и Симеонов са на едно мнение срещу повишаването на максималния осигурителен праг на 3000 лв. и срещу продължаването на плащането на първите три дни от болници.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране