03.12.2018 | 7:10
Ген. Атанасов: Оставката на Горанов е задължителна
Казусът покрай апартамента на Горанов е целева операция за „изпиране“ на имиджа на Горанов, но плановете на „перачите“ са се объркали

Оставката на финансовия министър Владислав Горанов е задължителна, конфликтът на интереси е очевиден. Това заяви за Евроком генерал Атанас Атанасов, съпредседател на дясното обединение „Демократична България“.

Според него целият казус покрай апартамента на Горанов е целева операция за „изпиране“ на имиджа на Горанов, но плановете на „перачите“ са се объркали. За Атанасов най-важното в осветяването на случая е името на масона Иван Сариев като „благодетел“ на Горанов е следното: какво е участието на масоните в политическия живот и какво е участието им в разпределянето на „порциите“.

Политикът коментира още, че догодина по това време България ще бъде коренно различна страна и е уверен, че разрушаването на сегашния модел ще бъде факт. Атанасов прогнозира, че протестна вълна, и то спонтанна и не дирижирана от кръгове и партии тепърва предстои, особено след новогодишните празници, в разгара на зимата, когато сметките, скъпите стоки, ниските доходи и данъчната тежест ще ударят пряко българите. Държавата е завладяна от задкулисието, но улицата ще помете управляващите, категоричен е Атанас Атанасов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране