09.05.2016 | 0:01
Башар Рахал пред развод заради звезда от “Откраднат живот”
Актьорът лудо се влюбил в колежката си Ралица, която изпълнява ролата на д-р Стилианова

Башар Рахал едва не се развел заради звезда от “Откраднат живот”. Актьорът въртял гореща афера с атрактивната си колежка Ралица Паскалева, която играе доктор Стилянова в сериала, научи ексклузивно Hotrena.

Точно както героинята си в сагата, и Ралица се забъркала с женен мъж. Двамата с Башар се запознали покрай снимките на филма “Корпус за бързо реагиране”, където участваха заедно, и набързо станали интимни.

Рахал неведнъж е бил засичан в дома на любовницата си, но той така и не призна за аферата им. „Ходя да играя белот в тях. За пореден път се налага да обяснявам, че отношенията ми с нея са чисто колегиални. Не виждам нищо лошо в това да излезем на разходка в парка, дори да се целуваме. Това са приятелски целувки”, оправдаваше се Рахал.

Според запознати връзката им продължила до края на миналото лято, когато актрисата решила да сложи край, уморена от силната ревност на любовника си.  Освен това на нея й писнало да бъде втората жена и осъзнала, че въпреки обещанията, Башар няма никакво намерение да се разведе със съпругата си.

За да забрави огорчението от връзката си с него, хубавицата се отдаде на пътешествия, които са голямата й страст.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране