20.08.2015 | 0:06
Благо Колизеума стана мъж под чехъл
Рускинята Есмер превъзпита плейбоя вандал

Есмер Омерова, която скоро ще стане законна съпруга на Благой Георгиев, го превърнала от несериозен плейбой в отговорен мъж и джентълмен. Танцьорката поне засега твърдо устоява имиджа на руските жени, които могат да вкарат в правия път и най-безнадеждните случаи, независимо за какви пороци иде реч, пише списание Story в новия си брой.

Едва за трите месеца, откакто официално са заедно, Есмер като с вълшебна пръчка успяла да превърне Благо от разглезен, несериозен и влюбен в себе си плейбой, в джентълмен, който трепери косъм да не падне от главата на любимата му.

Футболистът на руския клуб „Рубин“ (Казан), който наскоро беше арестуван заради вандалски акт срещу Колизеума в Рим, засега е редуцирал до минимум и демонстрациите на екстравагантност с ексцентричните си тоалети и вече се облича доста по-сдържано.

Близки на Благо разказаха, че той за пръв път в живота си наема охрана за приятелката си. Правел всичко възможно никой да не смущава спокойствието на Есмер. „Той трепери над нея, пази я от всичко и всички“, твърдят близките му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране