15.05.2020 | 21:26
Боби Ваклинов замени Милен Цветков в TV1
Бащата на репортера го накарал да престане с халтурата и да се насочи към сериозната журналистика

Вечно усмихнатият симпатяга Боби Ваклинов, познат ни от „Господари на ефира“ и въртящите се до полуда реклами на бързи кредити, е наследникът на загиналия трагично журналист Милен Цветков в TV1. Младокът, който стана баща за първи път само преди два месеца, ще си партнира в предаването AЛTERNATIVATA с Генка Шикерова. Лично продуцентката Люба Ризова настоявала за привличането на Ваклинов, на когото била почитателка от дните му в шоуто на Магърдич Халваджиян.

„Трябва да призная, че дълго се колебах, преди да приема, защото ще трябва да се разделя с веселия имидж, с който станах популярен. В един момент обаче си казах – защо си учил журналистика, за да се правиш на маймуна, или да служиш на обществото?“, споделя Боби. Според запознати голяма роля в това Ваклинов да приеме назначението изиграл баща му – дългогодишният радиожурналист Христо Ваклинов. Именно той казал на наследника си, че му е крайно време сега, когато е вече родител, да зареже хлапашките изяви и да се отдаде на професията изцяло. Боби Ваклинов, който е завършил журналистика и продуцентство, е известен и като рапър.

След падането от Нова ТВ на „Господари на ефира“, повелителят на златния скункс води собствена рубрика в радио „Фреш“, участва в реклами и активно развива музикалната си кариера.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране