29.02.2020 | 15:02
Борисов се шегува: Мислех, че съм ерген, а се озовах с къща и тъща
Премиерът раздава пари из Пловдивско

Премиерът Бойко Борисов обикаля обекти в Пловдивско, където в четвъртък Министерският съвет е отпуснал пари.  Покрай закачките („Вие сега тук учители, преподаватели или ученици сте?“), откровенията („То и в Европейския съвет като изкараме два дена заедно, и почваме да се закачаме“) и въпросите усеща ли се увеличението на учителските заплати, Борисов не пропуска да се оплаче и от „глупостите, които се говорят“.

„Аре, всичко прощавах, ама мислех, че съм ерген, а то като се озовах с една къща, тъща! И сега съм се паникьосал… а нямам!“, мимоходом разказва на аудиторията си премиерът, преди да влезе да инспектира физкултурен салон.

За довършване на строителството на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив правителството отпусна 25 милиона лева.

„Призовах ръководството на община Пловдив и на „Ботев“ да се захванат здраво със строителството, а феновете на отбора да следят процеса. Пловдив е футболен град и привържениците заслужават отборите им да имат модерни стадиони“, обяснява премиерът.

Борисов обиколи и стадион „Локомотив“, за чието довършване министрите дадоха 12 млн. лв. Тази безусловна щедрост към футболните клубове контрастира силно с дългите спорове кой ще плати доброволната карантина на хора, които са имали дързостта да пътуват в страни с коронавирус.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране