04.11.2018 | 11:01
Божидар Лукарски и жена му – разделени
Красивата Ива изтри фамилията му от името си 2 години след пищната им сватба

Божидар Лукарски и жена му Ива са се разделили – тази мълва броди из коридорите на СДС. Половинката на бившия министър на икономиката и лидер на СДС е махнала фамилията му, която бе приела с тире в името си, и вече се представя само като Ива Йорданова в профилите си в социалните мрежи.

В рамките на година назад двамата изобщо не се появяваха на публични места заедно, а Ива престана да отразява любовта им в снимки, както правеше в началото на връзката им. Внезапната им раздяла се случила само 2 години след пищната сватба, която вдигнаха в Бургас, тъкмо когато приятелите им очаквали двамата да скрепят връзката си с дете. Припомняме, че Божидар и Ива се венчаха в присъствието на премиера Бойко Борисов по американски стандарт – в градина към морето. Церемонията по бракосъчетанието води лично кметът на Бургас Димитър Николов със стихове на Христо Фотев. Сред почетните им гости бяха Меглена Кунева, Владислав Горанов със съпругата си, Лиляна Павлова с мъжа и дъщеря си, Даниел Митов – долетял директно от Брюксел, Ивайло Московски и Красен Кралев с приятелката си Виктория Петрова.

Любовта между Ива и Божидар пламнала, докато били кандидати за евродепутати в листата на Реформаторския блок преди години. Като всеки мъж, Лукарски първо харесал външността ѝ, но след като я проверил по-обстойно в интернет, открил, че красавицата имала и солидно образование, получено в САЩ и у нас, и завиден коефициент на интелигентност – 142. Покрай партийните дела двамата бързо станали и близки. Заради връзката си със синия лидер Ива Йорданова дори се отказа от кариера у нас. След като за кратко бе назначена за зам.-шеф на Агенцията за българите в чужбина при служебния кабинет „Близнашки“, тя подаде оставка заради недоволство на сънародници зад граница, които се обявиха срещу това назначение, намеквайки, че Йорданова ползва протекции.

Днес Йорданова се е отдала на любимото си хоби – танците, като провежда кръжоци по салса в собствената си зала в София. Мъжкият интерес към атрактивната дама не е секвал още от участието ѝ в конкурса на Слави Трифонов „Умна и красива“, но Йорданова не издава дали има нов човек до себе си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране