21.03.2021 | 19:42
Братът на Рачков помля полицейска кола
Петър бил без книжка, а Аудито му - с изтекла регистрация

Братът на комика Димитър Рачков – Петър, е арестуван преди минути край Дебелт. Бургазлията блъснал кола на Жандармерията с Аудито си.

Автомобилът му е с изтекла регистрация, карал е без шофьорска книжка, когато по пътя между Бургас и Дебелт забелязал полицейска кола. За да избяга от проверка и да се измъкне за пореден път от правосъдието Рачков опитал да направи маневра, но вместо да избяга, ударил служебната полицейска кола, предаде „Флагман“.

Няколко секунди по-късно той е изведен от автомобила и проснат по очи на земята и закопчан с белезници. Щетите по полицейската кола са сериозни. В момента Петър Рачков е с условна присъда след като бе спипан да продава пико. През последните месеци името на бургазлията бе изчезнало от криминалните хроники, но сега отново се завръща с гръм и трясък.

Припомняме, че най-фрапиращият случай в досието му е от 2017 г., когато бе арестуван с още двама в автомобил, натъпкан със синтетична дрога и пособия за производството й.

През 2019 г. Петър бе закопчан пред дома си в жк „Възраждане”, а при претърсване на жилището му полицаите откриха три запалки Clipper, натъпкани с дози метамфетамин.

При последвалия след това обиск в помпената станция в с. Черни връх, където Петър официално работи, беше открита нарколаборатория. Тогава събраните доказателства не успяха да докажат, че наркотиците са негови и той се размина без обвинение по случая.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране