03.07.2015 | 11:55
Булката на Благо Джизъса без сутиен на сватбата
Роклята на Есмер видя бял свят, деколтето е до под пъпа

Булката на Благой Георгиев – Есмер, ще бъде с деколте до под пъпа и без сутиен на сватбата. В интернет се появиха ексклузивни снимки на руската танцьорка, която бе щракната докато мери тоалета, с който ще каже „да“ на футболиста на „Рубин“ (Казан). Роклята е на световноизвестен дизайнер и струва една торба пари. Само воалът, който е над 2 метра, се оценява на 10 000 долара.

Бялата премяна на 23-годишната избраница на Благой Георгиев е бутикова, шита по поръчка. Младоженката искала да е сигурна, че ще бъде единствената булка с подобна рокля в целия свят. Подобно на воала и по-голямата част от роклята е покрита със скъпарска дантела, а надолу има шлейф. Роклята е супер секси, очертава тялото на Есмер, а най-приковаващо вниманието е деколтето. То е остро и стига чак до под пъпа. Тоалетът не предполага носене на сутиен, така че младоженката ще пусне циците си да се веят на воля. „Дано не изскочи някое зърно докато играе кръшни кючеци“, заяждат се в социалните мрежи.

Още по-злонамерени хора опитаха да стреснат влюбените като припомниха суеверието, че не е на хубаво младоженецът да вижда роклята на булката преди сватбата. Ето, че не само набожният Благо, но и всички, които ползват интернет, имаха възможност да зърнат тоалета и то цели два месеца преди грандиозното събитие.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране