24.10.2018 | 0:01
Дъщеря на милиардер се жени за най-красивия престъпник на света
Клое Грийн ще наследи империята Топшоп

34-годишният Джеръми Микс, който се прочу като най-красивият престъпник в света, се готви за сватба с 27-годишната наследница на империята „Топшоп“ Клое Грийн. Това съобщи самият годеник в интервю за Us Weekly.

За романса на най-красивия престъпник и дъщерята на милиардера стана известно преди около година. Тогава двойката беше забелязана заедно на яхта, чийто собственик е бащата на момичето. Романът започна да процъфтява, а през май тази година Джеръми Микс и Клое Грийн станаха родители на бебе, което кръстиха Джейдън. От този момент феновете на Mикс започнаха да чакат с нетърпение кога той ще обяви сватбата с любимата си.

Почитателите им не трябваше да чакат дълго преди Клое да бъде забелязана с пръстен на безименния си пръст. Сега Джереми отново отвори темата за предстояща сватба. В интервю за Us Weekly, мъжът отговори „може би“ на въпроса на журналиста дали двойката планира скоро да направи следващата крачка в отношенията. Изглежда, че Клое е решила да сподели своите милиарди с Джеръми.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране