16.06.2019 | 23:48
Десподов в депресия след раздялата с щерката на Цветелина Бориславова
Двамата не са заедно вече повече от месец, след като щерката на банкерката Цветелина Бориславова отказа да живее с него в италианския град Каляри

Националът Кирил Десподов е изпаднал в депресия, след като се раздели с гаджето си Веселина Абрашева. Двамата не са заедно вече повече от месец, след като щерката на банкерката Цветелина Бориславова отказа да живее с него в италианския град Каляри.

Нападателят играе за местния отбор в Серия А, макар че е със статут на дълбока резерва. Той предложи на Веселина да живеят там на семейни начала, и евентуално да сключат брак. Блондинката обаче не хареса живота там и така се стигна до раздялата.
Кирил Десподов влезе като резерва при загубата от Чехия в Прага, а след това почна като титуляр срещу Косово. Но и в двата мача не игра нищо, и беше един от най-слабите на терена. „Кирчо не е на себе си, откакто се разделиха с Веселина. Няма как това да не му се отразява на играта”, казаха близки до футболиста.

Приятелите на Кирил Десподов са му препоръчали бързо да си намери нова приятелка. Засега 22-годишният футболист все още нямал нова дама на сърцето си. Говори се обаче, че около него вече се усуквала красива италианка от Каляри, пише „Уикенд“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране