12.04.2019 | 10:01
Джени Суши: Никой не е ял суши от тялото ми
"Любимката" на Кобрата внесе яснота за работата си

Може би подтикната от популярността си през последните седмици, Джени Суши реши да внесе яснота относно нейния бизнес с голо суши, който е основната ѝ дейност.

У нас, а и в цял свят, Джени стана известна с интервюто ѝ с Кубрат Пулев, завършило с емблематичната вече целувка на Кобрата, заради която репортерката ще го съди. Извън това обаче тя има успешен бизнес, свързан със суши и най-вече с голо суши, което представлява ядене на суши от голи тела.

Джени Равало, както е истинското ѝ име, обаче уточнява, че самата тя никога не е влизала в ролята на модел за голото суши, а снимките в профила ѝ в Instagram са „просто снимки за СуШи Арт“, както се казва компанията ѝ. Джени изразява и гордостта си, че е успяла да влезе в доминиран от мъже бранш и да покаже, че жените могат да вършат всичко, което и представителите на силния пол.

„Нека изясня едно недоразумение. Никога никой не е ял суши от мен. Все още. Това са просто снимки за СуШи Арт. Аз съм суши шеф и имам модели, които идват и правят „голото суши“. СуШи Арт не е моето име, това е името на моята компания. Заради традиции и старомодни разбирания по-малко от 2% от суши шефовете са жени, беше трудно да си намеря работа, защото това е доминирана от мъже индустрия. Работила съм в няколко ресторанта преди да стартирам Суши Арт. Започнах като продавач на пазара, продавайки рула и сосове“, пише „любимката“ на Кобрата.

„Тогава моят най-добър приятел ми каза да мисля извън кутията и ми предложи да правя голо суши. Така започна всичко, моята компания прави всичко със суши, но специализира в голото суши. Правила съм много събития на високо ниво, за знаменитости и на червения килим. Това не са ергенски партита. Просто е забавен, секси и изтънчен начин да изживеете живо изкуство и суши.“

„Ши-то в СуШи е, защото съм момиче суши шеф и съм за женска сила и женско овластяване. Обичам това, което правя. Взех нещо, което някога беше само за мъже и го направих за всички, които му се наслаждават. Жените могат да се радват на голото суши точно както мъжете. Жените могат да бъдат суши шефове като мъжете. Жените могат да бъдат в спорта точно като мъжете.“

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране