18.12.2019 | 16:51
Геят Дан Балан ползва Андреа за прикритие
Румънският изпълнител е известен с еднополовата си ориентация още от времето на "О-Зоун"

Румънската звезда Дан Балан тези дни беше обявен от редица комшийски медии за любовник на нашенската фолкаджийка Андреа. „Сензацията“ тръгна от приближен до певеца лайфстайл сайт и беше препечатана от десетки „новинари“. Истината обаче е, че тъмнокосият красавец е зле прикрит хомосексуалист и периодично пуска подобни партенки, за да не загуби обожаващата го дамска аудитория.

Въпреки че Дан Балан е голяма звезда в Румъния, Молдова, Русия, а и у нас, той упорито крие личния си живот. В музикалните срещи обаче отдавна вървят слухове, че хубавецът върви твърдо по левия тротоар. Всъщност, интересни неща се говорят за всички членове на хитовото трио „О-Зоун“, което разби европейските класации преди 15-ина години.

Дан Балан минава за отявленият гей в бандата, дребосъкът Раду Ширбу прескача от мъже на жени и обратно без задръжки, а Арсение Тодираш се смята за единственият в триото с традиционна ориентация.

Според източниците ни от Северната ни съседка мениджърът на Балан Йордан Жул отдавна тъсел с коя дама да му припише интимна афера, особено откакто певецътт прехвърли 40 години. Спрял се на Андреа заради скорошната й раздяла с Кубрат Пулев, отразена в комшийските медии. И поради факта, че пухкавата блондинка неведнъж е била на една сцена с Дан Балан.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране