29.07.2019 | 15:21
Иванчева създава своя партия – „Непослушните“
Тя заявява, че имала подкрепа на хора от цялата страна, които я питали и искали създаването на партия, обединение

Създаваме партия на „Непослушните”, която да се бори със статуквото. Това обяви в профила си във Фейсбук бившият кмет на „Младост“ Десислава Иванчева днес.

„Гражданско общество от непримирими българи, съхранили своя дух и традиции, отстояващи принципите на реалната демокрация, хора търсещи промяна. Нека това е наше Обединение на гражданите, готови да се борят за чиста и свята република, такава, за каквато нашите будители мечтаха и за която дадоха живота си“ призовава Иванчева в социалната мрежа.

Бившата кметица беше осъдена на първа инстанция в средата на април. Тя се кандидатира за евродепутат и проведе голяма част от кампанията от дома си.

Иванчева заявява, че имала подкрепа на хора от цялата страна, които я питали и искали създаването на партия, обединение. „Искат от нас да създадем обединение, което да позволи на инициативни комитети от цялата страна да издигнат свои независими кандидати в местната, законодателната и изпълнителната власт.
Желанието на всички е икономически растеж на страната ни, устойчив бизнес за предприемачите, достоен живот за гражданите на България, чиста околна и здравословна градска среда. Създаваме партия на „Непослушните”, която да се бори със статуквото“ написа още бившата кметица.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране