14.06.2015 | 0:02
Махат Ники Кънчев от „Биг Брадър“, бил изчерпан
Тече трескав кастинг за водещ, може да назначат и Алекс Сърчаджиева

Почитателите на „Биг Брадър“ и „ВИП Брадър“ вече могат да си отдъхнат. Омръзналият им до втръсване Ники Кънчев е аут от предстоящите два нови сезона на риалитито. Поизтърканият вече телевизионер, който от години е лице на предаването, през септември нямало да седне на креслото на водещия и да прави чупки пред официалните гости.

Според запознати Кънчев още след миналия сезон сам е отстъпил мястото. Казал, че вече бил уморен от ролята си на рефер, но всъщност искал по-голям хонорар и по-солиден договор.

В същото време пък бил обвинен, че непрекъснато нарушава сценария, пелтечи, бърка имената на участниците и най-лошото – пийва си по време на рекламите. В момента се провеждат интервюта с различни варианти за водещи, както и журналисти , така  и актьори. Имало идея дори Алекс Сърчаджиева да поеме цялото предаване. Досега тя  се подвизаваше като ко-водеща в дейли епизодите на шоуто.

През последните години Сашка  се справя много добре  и успява да комбинира топъл  хумор и умение да се справя в критични ситуации. В същото време  според зрителите Кънчев е видимо уморен и отегчен и има нужда да си почине, защото работи на още две места.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране