05.09.2018 | 0:01
Отварачката драматично: Имах кошмарни 6 месеца, Гущеров си взе всичките подаръци
Оправих се и то без чужда намеса, хвали се чалгарката

Фолкпевицата Мария е преодоляла редица тежки моменти в живота си през последните месеци. Но вече са зад гърба ѝ и е готова да ги споделя.

„Бях се предала в последните шест месеца. Като че ли всичко, което ми се случи в живота, ми дойде малко в повече. Не знам какво точно беше и не бих си позволила да го формулирам с някакъв термин, но ми се наложи да претърпя метаморфоза – вътрешна и външна. Много ми беше трудно. Последните две години живея в някакъв хаос, постоянно влизам от един филм в друг и това даде своите последствия. Имах чувството, че никога няма да мога да се спася от състоянието, в което бях изпаднала. За щастие силният ми характер ми помогна. Оправих се и то без чужда намеса“, сподели фолкизпълнителката пред Love style. Сега обаче има мъж до себе си, който я прави щастлива.

„Открихме се случайно. При мен винаги така се случва. Съдбата ни срещна. Чувствам се уникално добре с него, а и Марая също, което е много важно за мен. Все още не живеем заедно. По-интересно ми е да сме като гаджета. Омръзна ми да бъда съпруга!“, допълва Мария. Що се отнася до слуховете, че приятелят ѝ живее в Англия, певицата уточни, че е имала отношения с човек, живеещ във Великобритания, но ги е прекратила. Мария призна, че няма никакъв диалог с бившия си съпруг Христиан Гущеров.

„Колкото и аз да имам желание, това зависи от двамата. Няма как сама да определям тези отношения. С баща ѝ на Марая също постигам диалога много трудно. Причината не знам къде е. Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно. Разбира се, това е тяхно право. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобилът, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно. Но така е в живота – има мъже, които знаят как да се отнасят към жените и момчета, които не знаят“, смята изпълнителката.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране