17.05.2019 | 1:30
Пълен смях! Лъснаха чатовете на Андреа с Джени Суши
Родната кибер терористка обижда съперницата си: Big Kurva, U can spell in Wiki what Kurva means

Два дни, след като Спортната комисия на щата Калифорния отне лиценза на Кубрат Пулев за 6 месеца, считано от датата на целувката с Джени Суши на 23 март, американката предприе поредна уронваща престижа на Кобрата стъпка. Този път тя е насочена директно към приятелката му Андреа, но това от своя страна поставя и боксьора в неприятна ситуация.

След края на изслушването на 14 май, Суши разкри пред медиите зад Океана, че е била подложена на кибер тероризъм от страна на чалга дивата. Андреа „бомбардирала“ профила на Дженифър Равало, както е истинското име на американската репортерка, със срамни обиди.

Чатовете от социалната мрежа бяха разпространени от шеф на Сушито във „Вегас Спорт Дейли“ Майк Диксън, видя Пик в „Туитър“.

„Знае ли майка ти какъв боклук си? Уличница и к**ва“, пише Андреа в едно от многобройните си съобщения до Суши. От скрийншотовете личи, че Джени Суши не е разрешила чата – „Инстаграм“ позволява потребителят да вижда съобщенията, но ако не ги позволи, при човека отсреща те стоят като непрочетени.

Това вероятно още повече е озлобило Андреа и тя продължава да сипе пепел и жупел по американката, която Кобрата си позволи да целуне след мача с румънеца Богдан Дину в края на март.

Върхът на „творчеството“, което перхидролената глава на чалга дивата е успяла да излее по Суши обаче е: Big Kurva, U can spell in Wiki what Kurva means. Демек праща я в „Уикепедия“ да провери значението на думичката, чието значение е лека и развратна жена.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране