20.08.2020 | 19:59
Прокуратурата съобщи за зловещото убийство на 400 декоративни рибки…
Държавното обвинение разказва тъжната, но значима история с В.В., който вдигнал невероятен селяндурски скандал в магазин в "Люлин", където работела жена му

Софийска районна прокуратура обяви, че е предала на съд обвиняем, който е убил 400 декоративни рибки. Държавното обвинения разказва тъжната, но значима история с В.В., който вдигнал невероятен селяндурски скандал в магазин в “Люлин”, където работела жена му. От крамолите между двамата партньори пострадали невинните рибки.

Предисторията е с един гневен мъж от “Люлин”, който често имал финансови спорове с жената. Както често се случва в много семейства, извор на напрежението била издръжката на двете им деца, става ясно от съобщението на прокуратурата.

Чашата на търпението за В.В. преляла в деня, в който той многократно звънял по телефона на жена си, за да ѝ иска пари. Тъй като не могли да постигнат консенсус, обвиняемият решил да отиде до работното ѝ място, за да продължат дискусиите. За да има по-сериозни аргументи, той взел със себе си голям френски гаечен ключ (метален).

Пристигайки в магазина, В.В. нанесъл множество удари с металния ключ по бюрото, разположено в касовата зона на магазина, като унищожил скенера и терминала за плащане с карти.

Жената се опитала да изведе ядосания си мъж извън магазина, но той бил твърдо решен да ѝ предаде всичките си аргументи. Така се насочил към зоната с аквариумите. Обвиняемият строшил пет от тях.

“В резултат от нанесените удари аквариумите се счупили и намиращите се в тях 400 броя декоративни рибки погинали”, пише траурно прокуратурата. Общата стойност на нанесените щети е за 1810 лева.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране