29.03.2021 | 12:14
Рачков мери цици в ефир за рейтинг
В последното издание на "Забраненото шоу" темата беше „за” или „против” силикона

Димитър Рачков стигна до мерене в ефир на гърдите на провокативната си съгражданка Андреа Иванова, позната като бургаското Барби, за да задържи рейтинга на предаването си „Забраненото шоу“. В последното издание темата беше „за” или „против” силикона.

Напълно очаквано един от първите гости на водещия беше жената с най-много пластични корекции в България – 23-годишната Андреа от ж.к.”Меден рудник”, която до този момент има 23 хирургически интервенции по себе си. Днес тя се появи в потресаващ вид с впит в налятото си дупе панталон с пайети.

„Защо го направи. Не се ли харесваше преди?”, запита я Рачков.

„Не мисля, че тогава съм била грозна, но сега се харесвам доста повече. Като пораснах реших да се променя. Направих си устните, гърдите, изрусена коса, мигли, все още нямам скули, но…”, отговори му Андреа.

Интересно ми е как чоплиш семки с тези устни, иронично я попита Рачков. „Аз съм жената с най-големите устни в света, все още не с бюст. Догодина ще е по-голям”, похвали се Андреа и подчерта, че във всяка гърда има по 600 кубика силикон.

Водещият измери бюста й, а обиколката беше впечатляваща – 185 см. Бургаското Барби споделя, че след нея се обръщат и мъже, и жените. Понякога чувала освирквания, но това за нея било нормално.

Заедно с нея в шоуто влезе и първият трансексуален мъж, участвал в конкурс за красота – Симона. Рачков не можеше да повярва, че е със сменен пол, защото изглеждаше много по-нормално от следващия му събеседник.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране