25.10.2018 | 0:01
Резил за Григор! Димитров се издъни срещу 71-ия в света
Григор загуби от казахстанеца Михаил Кукушкин с 4-6, 6-4, 4-6

Григор Димитров отпадна още в първия кръг на турнира от сериите АТР 500 във Виена, след като загуби от казахстанеца Михаил Кукушкин с 4-6, 6-4, 4-6.

Българският тенисист бе много колеблив през целия двубой, особено на собствен сервис, като даде на съперника си цели 18 възможности за пробив. Кукушкин успя да вземе веднъж подаването на Григор в първата част, за да поведе в резултата, а във втория сет хасковлията трябваше да спасява точки за пробив във всичките си пет сервис гейма, но успя да го стори и от своя страна да нанесе решаващ удар в 10-ия гейм, за да вкара мача в решаващ сет.

В него казахстанецът проби още на старта, а Димитров имаше отличен шанс да върне пробива при 4-5, когато дръпна с 40-0, но опонентът му взе пет поредни точки и затвори мача след два часа и 22 минути игра. По този начин Кукушкин се класира за втория кръг на надпреварата, където ще срещне руснака Андрей Рубльов, докато за Димитров остава само един турнир до края на сезона – Мастърс в Париж, който започва следващата седмица.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране