03.03.2019 | 0:01
Сачева е едно от най-долните назначения на Борисов?
До 2016 г., чрез фирмата си „Интелдей солушънс“ Сачева е печелила „проекти“ за позитивна промяна на образа на „бежанците“ в българските медии

М. Ташева: Тази костовистка бива непрекъснато назначавана в правителствата на България именно със задачата да провежда пропагандата на хомосексуалния разврат в българското образование и на презаселването на близкоизточни джихадисти у нас под формата на „бежанци”.„Грантоедът Деница Сачева нищо не е проспала! Точно преди една година Сачева пусна един свой проект, съвместно с Фондация „Джендър образование, изследвания и технологии“ под формата на анкета в училищата, малките класове.

И отново я оправдаха с това, че анкетата била за учителите. (Виж „Епицентър“ от 29.01.2018.)  Лъжа. В анкетата имаше въпроси към дечицата как се чувстват – момченце или момиченце, или друго-суичър ли искат да носят, или рокличка и пр.Тя е едно от най-долните назначения на Борисов, с което той прави поклон на посолството на „Козяк“ 6. Сачева е представител на Демократическия институт на САЩ за България.

Тя беше социален зам.-министър и в кабинета „Борисов“- 2, отново с ресор, свързан с децата.Тази костовистка, собственица на пиар фирмата „Интелдей солушънс“, бива непрекъснато назначавана в правителствата на България именно със задачата да провежда пропагандата на хомосексуалния разврат в българското образование и на презаселването на близкоизточни джихадисти у нас под формата на „бежанци“.

Да припомня, че заедно с Мая Манолова, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Джема Грозданова, тя беше една от най-страстните привърженички на Истанбулската конвенция. Тя е и една от пропагандаторките на „Националната стратегия за децата“ (нова редакция на Истанбулската конвенция), писана от „Отворено общество“.

До 2016 г., чрез фирмата си „Интелдей солушънс“ Сачева е печелила „проекти“ за позитивна промяна на образа на „бежанците“ в българските медии, правеше и пиара на джихадистката „Асоциация на свободна Сирия“, снимаше се със сирийски главорези, експулсирани впоследствие от България като заплаха за националната сигурност. Заради тази й дейност през 2013 г. „Българският Хелзинкски комитет“ я обяви за „Човек на годината“ за предходната 2012 г”.Магдалена Ташева

1 коментар

  1. kkk каза:

    Демократическия Институт на САЩ-една от създадените и платени от ЦРУ институци/компании.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране