24.11.2020 | 12:12
Сачева цъфна на екран с боядисано лице
Социалната министърка беше допусната в ефир с боядисано лице и чиста шия

По нелеп начин се появи вчера по БНТ социалният министър Деница Сачева, забелязаха бдителни зрители. Новото острие на управляващите цъфна на екран с ужасяващ грим, отбелязва сайтът „Лупа“.

Сачева беше допусната в ефир с боядисано лице и чиста шия, което породи куп иронични коментари в социалните мрежи. Най-вероятно не е имало време да се нанесе основа и помада по голямата гуша на министърката, но това не оправдава абсурдния й вид.

„Сигурно гримьорката се е изгаврила с нея – това нито един професионалист не би го допуснал“, коментират медийните наблюдатели.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Това наистина е гавра и въпросната гримьофка незабавно вън! Друг е въпроса, че БНТ е станала котило на провокатори, като се почне от Георги Любенов, през водещата на сутрешния блок и се стигне до последната гримьофка. Кошлуков участва ли в сценария или никой не го бръсне за слива? Така или иначе е ясно, че там вирусът върлува с пълна сила, а ще ми говорят, че нямало свобода на словото. Освен ако това, което се случва не го наречем свободия. На управляващите не им пука, че на зрителите им дотегна да слушат и гледат уличните лобисти да си веят байрака. Снощният референдум по БНТ беше проведен без нито една гледна точка на управляващите, организиран плювалник, усещане на присмех

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране