29.09.2018 | 0:01
Скандални разкрития за Диона! Звъняла от Къщата на Големия брат, за да пита за… секс и пари
Певицата си призна, че е от ромския произход, но пита гаджето си заедно ли са и съквартирантката й платила ли е наема ми

Младата хип-хоп певица Диона призна, че е от ромски произход. Денислава Сашова, както е истинското й име, отговори положително на въпрос на Валентин Кулагин дали има циганска кръв във вените си. Оказа се, че майката на певицата е с турско име и няма как да скрие мургавия си произход, пише в. „Уикенд“.

Както се знае, един от отличителните белези на циганите е синьо-лилави венци, каквито има 23-годишната участничка в тазгодишния „ВИП Брадър“. Денислава е от град Койнаре, живяла е в Червен бряг.

През лятото на 2016-а записва първия си сингъл „Поста ми“, който бързо се превръща в хит. Кариерата й тръгва рязко нагоре. Диона вече се радва на участия из цялата страна. Колкото до произхода й, смуглата красавица не се гордее особено с него и предпочита да го крие, но когато я попитаха директно, нямаше как да отрече. След признанието й е помолила Биг Брадър за телефонен разговор с гаджето си, за да попита дали все още имат връзка. Изпълнителката до този момент криела дори от него, че е циганка. Това бе засечено в нощното издание на шоуто по Нова и предстои тепърва да бъде излъчено в дейли епизодите. Попитала е още продуцентите дали парите от последното й участие са дадени на съквартирантката й, за да плати наема на общата им квартира.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране