14.02.2020 | 21:42
Собственичката на Канал 3 покани Диана Найденова в Нова тв
Найденова ще води предаване на мястото на "Национална лотария"
Ива Стоянова

На мястото на „Националната лотария“ в съботната си програма Нова телевизия ще излъчва занапред предаването „Карай направо“ с водещ Диана Найденова, съобщиха от телевизията. Рубриката ще започва след централните новини в 19 часа. Стартът е на 22 февруари.

Найденова работи в Нова телевизия до 2017 г.  Днес от медията съобщават, че поканата към нея да се завърне е отправена от новия управител на „Нова броудкастинг груп“ Ива Стоянова.  Доскорошната собственичка по документи на близкия до Делян Пеевски Канал 3 се присъедини към Нова телевизия в края на 2019 г. Първоначално тя започна като шеф на новините, а преди дни измести Вяра Анкова като оперативен директор на цялата медийна група. „Щастлива съм, че Диана прие поканата ми да се завърне в „Нова“. – заявява  Стоянова в анонса за новата рубрика.

Найденова се присъединява към екипа на Нова телевизия за пръв път през 2009 г. като автор и водещ на предаването „Челюсти“, което преди това водеше по „Дарик радио“. В него е работила като парламентарен репортер, а след това водещ на обзорното предаване „Денят“ и на „Челюсти“. Била е лице на „Станция NOVA“, „Нищо общо“ и „Опасно близо“ по Би Ти Ви.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране