17.05.2019 | 1:08
Стрелял ли е с пушка по кучета депутатът от ГЕРБ със златната торта?
Георги Станков отрича да има оръжие, плаши със съд

Столичанка обвини скандалния депутат от ГЕРБ Георги Станков – Пъската, че опитал да застреля домашните й кучета. В социалните мрежи Dani Lu публикува гневен статус, че гербаджията излязъл на терасата си и опитал да убие домашните й любимци във вторник вечерта. Животинките били пуснати в двора на родителите й, иначе обитавали друго жилище. Жената твърди, че наскоро е намерила отрова и подозира депутата. Тя е подала сигнал на 112, пуснала е и жалба до 4 РУ в София.

Новината бе публикувана и от хасковски издания, пред които Станков побърза да отрече. Той стана известен покрай кичозното празнуване на рождения си ден с двуетажна торта със златна глазура и посипани 500-еврови пачки от захарно тесто в стил “ромски бос”. Вчера той се закани да съди медиите, публикували информацията за стрелбата.

Гербаджията отрича да има оръжие и твърди, че е наклеветен. Публикуваните снимки на предполагаемия му дом в София не били истински, той живеел не на третия, а на седмия етаж.

Пред “Хасково прес” Станков отхвърли и слуховете, че репресира хората от харманлийския регион. Според него това били оправдания от БСП, с които се застраховали предварително в случай на изборна загуба.

“Този мухъл Гошо е дошъл от село, където е гледал дини, станал е депутат, демек се е клел да служи на народа и да спазва закона и дава пример. Този същия мухъл години наред е вилнял в родния си край, името му е свързано с не един скандал. Но мухълът се чувства безсмъртен и може спокойно да си позволи да използва оръжие посред бял ден срещу живи същества. Такива, за които би трябвало да се грижи – ветеринарен лекар е все пак. Нищо, че вместо да лекува, се е облажвал на служба в БАБХ”, гневна е жената, чиито кучета са били на прицел.

В края на април Станков бе глобен за неправилно паркиране на главната улица до общинската администрация в Харманли. Стана ясно, че е вдигнал скандал на униформените, а след това се оплакал на началника на Районното управление в Харманли Пламен Митев. Фишът моментално бил отменен, а съставилите го полицаи били привикани “за справка”. За скандала отново се разбра в социалните мрежи, където бе публикувана и снимка на шофирания от него фолксваген пасат. Гербаджията отрече и заяви, че вече си е платил глобата, която била за друг автомобил.

Преди месец “Биволъ” обяви, че дъщерите на гербаджията Таня и Весела са се уредили с евтини апартаменти в София от същата фирма, която е продавала на хасковския “Дриймтийм” на Делян Добрев. Таня Станкова работи в Община Харманли като юрисконсулт в отдела по еврофондовете, написа тогава сайтът. Съпругата на Станков е председател на общинския съвет в Любимец.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране