03.02.2019 | 0:19
Вижте какъв стана Боби Ваклинов след спирането на „Господари на ефира“
Репортерът стана водещ

Боби Ваклинов изобщо не си губи времето, особено сега, когато бъдещето на „Господари на ефира”, където професионално се подвизаваше доскоро, е все още неясно и засега екипа е разпуснат в творчески отпуск. Вместо да седи със скръстени ръце и да чака каква ще бъде съдбата на иначе много рейтинговото шоу обаче, Боби побърза да се хвърли отново направо в дълбоко! Още от първия ден на февруари той стартира собствена рубрика по „Радио Fresh”, която носи името „Боби Ваклинов в рими” и ще може да бъде проследена всеки петък като част от „Шоуто на Блондинките”.

„В нея ще правя обзор В РИМИ на случилото се „по света и у нас/вас” през изминалата седмица!”, уточнява топ репортерът. Скучните политически теми нямат място в римите на Боби, който ни обещава една чиста доза петъчно забавление. Припомняме, че в началото на годината Ваклинов представи и видеото към новото си парче „Оригами” (автор на текста е самият Боби, музиката е на Mitko beats, а видеото е дело на Павел Симеонов, б.а.), в което се преплитат по необичаен начин скандалите, ревността и вечните съмнения в една любовна връзка.

А за капак – топ репортерът бива преследван и от свирепа серийна убийца. Както добре знаете, освен като репортер в „Господари на ефира”, а вече и като радио водещ, Боби от години се изявява и като рапър, а в песните си обикновено центрира теми и послания, близки до реалния живот. Сингълът е първи за Боби след последната му песен „Сомнамбул”, която излезе в края на 2017-та и очарова с присъствието на неотразимата Диляна Попова в клипа към нея.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране