30.03.2015 | 21:08
Миската убиец шофирала пияна
Михаела Осева била на купон в Сандански

Кръвната проба за алкохол на Михаела Осева е положителна. Пробата на жената от петричкото село Митино, която се заби с мерцедеса си в пикап вчера в Кресна, доказва наличие на алкохол в кръвта й над допустимата норма.

Полицаите установиха това още на място, независимо, че тя не бе в състояние да даде проба на дрегера, съобщава struma.com. Михаела се завръщала към Благоевград от курортния град Сандански, където била на дискотека с компания. Решила след купона да не ляга да спи при познати, а директно потеглила с мерцедеса за Благоевград, където работи като продавач-консултант в магазин за часовници.

Като студентка в ЮЗУ е избрана за „Мис Социални дейности”. Миналата година се дипломирала. Тежката катастрофа, която завърши с двама убити и трима ранени, стана около 6.30 часа вчера в центъра на Кресна. С висока скорост двата автомобила се засякоха и пикап „Рено“, в който пътували кметският наместник на село Влахи Кирил Петров и трима от неговите работници в овцефермата му, се обърна на пътното платно.

Днес в Кресна е ден на траур заради загиналите Кирил Петров – Графа и Димитър Симов.

1 коментар

  1. Димков каза:

    За тази разюздана „миска,“целият й живот до сега е бил купон,купонът за нея ще продължи,но мъката на хората близки на жертвите ще остане.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране