11.01.2020 | 22:04
Астроложката на ГЕРБ Алена: Не пръскайте отрова по Бойко, ще ви се върне…
Румен Радев ще размахва юмруци по посока на Борисов и ще си остане такъв емоционален...

Алена в студиото на БТВ предупреди всички да не пръскат отрова по Бойко Борисов, защото сме в годината на Уран и каквото и да хвърлим по него ще се върне при този, който го е хвърлил.

Правителството ще си продължи да си съществува.
Промени в кабинета е нормално да има, стига да се наложи. Румен Радев ще размахва юмруци по посока на Борисов и ще си остане такъв емоционален, но не трябва да забравя, че е президент, тази емоция ако я овладее, може и да стигне рейтинга на Борисов (неясно е защо трябва да се стреми към това, след като рейтингът му е 68%, а този на премиера – 9% – бел.ред.)
Премиерът е в силна година и държавата ще продължава да е стабилна. Борисов ще протяга ръка към всички, но само онези които го разбират ще е поемат.
Годината за България ще е трудна, но всеки ще даде част от себе си, за да преодолеем нещата, защото Герб и Борисов знаят как да преодолеят кризите. Предсрочни избори няма да има в годината на Уран това няма как да се случи.
Алена не коментира ако пръскането на отрова се връща обратно, защо Бойко Борисов още е жив.

3 коментара

  1. Иван каза:

    Орел и рак няма как да се съберат.

  2. plame каза:

    Tazi taka narecena astrolojka na shtat kam bat Boiko li e?

  3. Анонимен каза:

    Ако Борисов е държавник да протегне ръка на Радев и двамата да се съберът и да се разберът как и кога да бъдат решени корупцията и структурните реформи. Радев прави констуктивна критика на правителството,а не напада лично Борисов който води това правителство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране