13.10.2019 | 18:55
Бербатов: България ще страда
Вероятно нашият тим ще се защитава повече, каза звездата

Бившият национал и бивш играч на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов бе потърсен за коментар от “Мирър” във връзка с евроквалификацията между България и Англия, която ще се играе в понеделник от 21:45 часа на “Васил Левски”.

Бербо предупреди “трите лъва”, че няма да им е лесно, но и призна, че България ще страда, ако опита да се надиграва.

„Резултатът в първата среща (0:4) не беше добър за нас – направихме грешка и допуснахме ранен гол. Трябва да се концентрираме най-вече, когато владеем топката. Футболистите на Англия са много активни и правят преса, която води до грешки“, каза Бербатов.

“Гарет Саутгейт има вълнуващ отбор и те играят добър футбол. Стърлинг, Санчо и Рашфорд са бързи и срещу тях всеки може да изпадне в затруднение. Играта на Англия е интересна и интелигентна. Това може да се види от начина, по който се движат самите футболисти, и начина, по който се движи топката. България трябва да внимава. Трябва да опитаме да вземем топката“, допълни доскорошният футболист.

„Мисля, че вероятно ще се защитаваме повече, защото ако се опитаме да се надиграваме с Англия, ще имаме големи проблеми“, завърши звездата на българския футбол.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране