26.10.2019 | 22:11
Бербатов не издържа и призна: Чувствам се като ла*но!
Изказването му е по повод слабото представяне на Манчестър Юнайтед

Голмайстор №1 в историята на българския национален отбор Димитър Бербатов обяви, че се чувства като л**но. Поводът за неприятното усещане на Бербо е представянето на бившия му отбор Манчестър Юнайтед във Висшата лига.

Както е известно, българският нападател игра за „червените дяволи“ в периода 2008-12 и спечели две шампионски титли. В момента бившият му отбор е на 14-о място в класирането, само на две точки над зоната на изпадащите.

„Всички знаем къде е Манчестър Юнайтед в таблицата и нека признаем, на никого не харесва това място. Аз лично се чувствам като л**но. Не е добре и не вярвам, че някой иска да гледа класирането“, заяви в Бербо в традиционния си анализ за популярен букмейкър.

„Когато клуб като Манчестър Юнайтед, един от най-големите в света, се намира на тази позиция, си даваш сметка колко бясно се променят времената. Играчите много добре знаят на кое място са в класирането, но аз не ги съветвам да поглеждат таблицата. Така няма да се почувстват по-добре. От друга страна обаче, поглеждайки подреждането, може да си кажат: „Хайде, момчета! Заслужаваме ли това място?“.

„Вероятно с някои от изявите си до момента, играчите заслужават позицията си. Ако играят по начина, по който го направиха срещу Ливърпул – с агресия и притискане на съперника, тогава нещата се подобрят“, коментира бившият нападател.

Утре на Манчестър Юнайтед предстои гостуване на Норич, а след това мачове с Борнемут, Брайтън и Шефилд Юнайтед. Затова 38-годишният българин вярва, че има надежда за „червените дяволи“.

„Казвал съм го и преди – никак не е късно да се обърнат нещата. Да, първото място е непостижимо, но четвъртата позиция не е толкова далеч. За тази цел обаче трябва отборът да продължи да печели точки, започвайки от този уикенд срещу Норич“, завърши Димитър Бербатов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране