09.01.2019 | 12:21
Бивша на Роналдо го нарече „извратен психопат“
Заплашвал я с отвличане и убийство от негова страна

Скандалите около Кристиано Роналдо и делото за изнасилване срещу него бяха затихнали в последните месеци, но британският модел Жасмин Ленард ги разпали с пълна сила. Тя имала връзка с португалската суперзвезда преди повече опт 10 години, когато той защитаваше цветовете на Манчестър Юнайтед.

Ленард използва профила с в Туитър, изразявайки готовност да помогне на Катрин Майорга – американката, която обвинява Роналдо в изнасилване.

Британката е готова да предостави на Майорга записи и съобщения, които доказвали, че Роналдо е психопат, лъжец, и има сериозни ментални проблеми.

„Никой, който не го познава лично, няма представа какъв всъщност е той. Ако хората можеха да си представят дори малка част от истинската му същност, щяха да се ужасят.

След дълъг размисъл реших да потърся Катрин Майорга и адвокатите й, за да им помогна за обвиненията срещу Кристиано Роналдо.

Не мога да седя и да гледам как лъже. Разполагам с безценни записи и съобщения“, написа тя в Tуитър.

Около 50 минути след първото си съобщение, тя написа ново:

„Имам стотици съобщения от него, в които разказва как упражнява психически тормоз върху майката на бебето си и я третира като лай*о.

Съобщения за всички пъти, в които я е лъгал. Има заплахи срещу мен и семейството ми. Той е наел детективи, които да ни следят. Каза ми, че ако се срещам с някой друг или напусна къщата, ще ме отвлече, ще нареже тялото ми на парчета, ще го сложи в чувал и ще го хвърли в реката.

Да, имам доказателство за всичко, което казвам. Той е психопат. Имам цял файл със заплахи, които той е отправял към мен. Но аз не се страхувам от него, защото съм запазила всичките му мръсни тайни.“

Ленард твърди, че никога не би споделиал тези неща, ако няма доказателство за тях. Тя е популярна телевизионна личност във Великобритания, а в последните месеци участва в доста кампании против домашното насилие и помага на жени, жертви на изнасилване.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране