18.10.2020 | 19:14
Борисов имитира Стамболов
Не съм на площада, защото не виждам как премиерът ще си подаде оставката, заяви актьорът Асен Блатечки

Някои творци са силни, някои са безсилни. По време на изолацията забих тотално, изпаднах в депресия. Тотално спря киното и театъра за половин година, театърът не може да се гледа по телевизията. С тези думи започна участието си в „Беновска пита“ актьорът Асен Блатечки.

„Не ми дреме, че ме наричат секссимвол, това е нелепо, но явно е необходимо за някои хора. В началните години това помага, после започва да пречи. Когато двама души се погледнат в очите, вече е ясно дали нещо може да се случи“, сподели той.

„Любовта не свършва, оказва се, че не е било любов. Когато решиш да се разделиш, можеш да нараниш много хора, не трябва да действаш егоистично. Дълго време търсих начина да се разделя безболезнено“, обясни той.

„След кризата не знам как сме с Диляна, да си 6 месеца нон-стоп с някой. Ако се стигне до изневяра, значи нещо не е наред между двамата. Децата ми са много обичани, много добре емоционално възпитани“, заяви Блатечки.

„Съдилището“ на Стефан Командарев и в „Бензин“ са ми най-плътните роли. Ролята на Буров не ми се стори недостатъчна, четох различни неща за него, противоречиви. В час и половина не може да се разкаже всичко за него, само една част“, смята актьорът

„Ако има филм за мен, ще се нарича „Момчето от махалата“. Борисов се изживява като Стамболов, не като Буров. Имитира го в някакви неща. Не съм на площада, защото не виждам как Бойко Борисов ще си подаде оставката. България има нужда от млади и интелигентни хора“, каза още Асен Блатечки.

1 коментар

  1. Цветан каза:

    И това човече се взе много насериозно!?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране