24.01.2020 | 12:03
Борисов към феновете на „Левски“: Акциите на клуба трябва да са при вас
Срещата е по повод промените в Закона за хазарта. Васил Божков обяви, че няма как да финансира отбора

„Акциите на „Левски“ трябва да са във вас, така, както е в клубове като „Барселона“ и „Реал“ (Мадрид). Това заяви премиерът Бойко Борисов на срещата и с делегация от фенове на „сините“. На разговора са също финансовият министър Владислав Горанов и спортният Красен Кралев.

Срещата е по повод промените в Закона за хазарта. В неделя собственикът на „Левски“ Васил Божков призова публиката за помощ. Визитата на запалянковците в министерския съвет продължава повече от час.

„Не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи и не ни интересува Закона за хазарта. Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с „Левски“, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък“, заяви Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на Левски.

„Аз също съм левскар. Трудно е да се определи кой е по-голям левскар от мен и вас. Бил съм на повече мачове, отколкото вие взети заедно. Но вие сте тези, които обвързахте двете теми. ПФК „Левски“ е нещо, което го има, ще го има и пак ще го има. Ако искате да го има този футболен клуб, във вида, в който вие си го представяте, акциите трябва да са си при вас. И да си държите управлението на клуба“, отбеляза премиерът Борисов по време на срещата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране