19.02.2016 | 15:28
Борисов спря поръчка за 12 млн. лв. и на „котарака“ Сталийски
Името на сина на бившия министър Александър Сталийски и приятелката му Виолета Сечкова излязоха и като едни от големите вложители в КТБ

Бойко Борисов е разпоредил прекратяването на още една обществена поръчка.  Прекратената поръчка е в транспортното министерство и е на стойност 12 млн. лв.

Ще бъде прекратенн конкурс за почистването на летище София на стойност 12 млн. лв. Според правителствени източници този път съмненията на премиера били, че в разпределянето й е замесена компания на бизнесмена Александър Сталийски.

За прекратяването на поръчката премиерът първо съобщил на чистачките на летище София. Заради техния протест под надслов „Летище София замириса“ премиерът въобще научил за проблема с този конкурс, става ясно от публикация на една от чистачките във фейсбук група.

Бизнесменът Александър Сталийски от кръга „Котараците бе сочен за един от най-близките на Борисов като двамата често спортували заедно, според медийни публикации. Освен с бизнес той се занимава и с културизъм и дори е шеф на федерацията. Името на сина на бившия военен министър от 90-те години Александър Сталийски и приятелката му Виолета Сечкова излязоха и като едни от големите вложители във фалиралата банка КТБ.

1 коментар

  1. Петя каза:

    Гарван,гарвано,око не вади.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране