03.02.2020 | 22:50
Божков продължава да финансира Левски
От клуба съобщиха, че не са получавали информация от генералния спонсор "Национална лотария", който щял да спира парите заради запор на сметките

Васил Божков ще продължава да издържа Левски. От клуба съобщиха, че не са получавали информация от генералния спонсор „Национална лотария“, който щял да спира парите заради запор на сметките.

„Такова уведомление (за спирането на парите) не е пристигало в клуба нито официално, нито неофициално. Подготовката на Левски за подновяването на сезона върви по план и призоваваме феновете да не се поддават на провокации, въпреки неяснотите около бъдещето на любимия клуб“, оповестиха от „Герена“.

„Истината, че не знам от къде се е появила тази информация и трябва да попитате вашите колеги от къде са я получили. Такова нещо от нас няма. Ние смятаме да направим всичко възможно да продължим да финансираме Левски. Дали ще можем да продължим да го финансираме с парите, с които сме го правили до момента, е друга тема. На този етап в клуба има пари и смятам, че нещата ще продължат докато можем да работим. В момента работим и докато работим, всичко ще бъде наред.

Да, срещнах се с целия треньорски щаб, вечеряхме заедно, говорихме си. Ще направим всичко възможно да продължим. Те играха и доста добре в тази контрола, която гледах. Мисля, че всичко е наред. Ентусиазирани са, стегнати са, гледам, че се забавляват, между другото, така че мисля, че всичко е наред и са готови. Абсолютно непрекъснато си говорим с Павел Колев“, обяви пред „Дарик“ изпълнителният директор на Национала лотария Димитър Ганев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране