15.03.2021 | 10:56
Червен агитатор от Лондон се оказа син на БСП депутат
Корнелия Нинова е полиглот и изкусен дипломат, разправя Зафир Зафиров

В нескопосана комедия се превърна опитът на „Позитано“ №20 да покаже чрез манипулации как българите от чужбина жадуват да върнат БСП на власт. Миналата седмица на публиката бе пробутано „писмо на един българин от Париж“, в което сънародникът ни сипе възхвали за Корнелия Нинова, като я нарича „полиглот и изкусен дипломат“.

Според автора соцлидерката имала огромно влияние върху световната политика. Запознати заподозряха в него дългата ръка на мозъчния тръст на „Позитано“ 20.  Във фейсбук в неделя бе пусната нова серия от тази комедия. От профила си в социалната мрежа за БСП от Лондон агитира „случаен“ младеж на име Зафир Зафиров.

„Като млад човек отправям апел към всички мои връстници, които са обезверени от политически процеси в страната. Искам да им кажа, че не трябва да се предават, всичко зависи от нас“, разправя младият социалист.

Младежът говори за нов път на България, просперитет и благоденствие. „Давам ви четири причини поради които ще избера №4 на 4 април (Бюлетината на БСП)“, казва младежът от Лондон, пред който във видеото стои предизборната програма на столетницата.

Той громи българското здравеопазване, образование, социална политика и икономика и чете от програмата какво предлага соцпартията. Личи се, че „случайният фен от Лондон“ е наизустил някои основни пасажи от предизборната програма на столетницата. В постове под видеото младежът обяснява как миналото лято дошъл в България  специално да протестира и да се бори за социална справедливост.

Никъде в агитационния клип не се казва, че „младежът от Лондон“ не е случаен фен на столетницата, а синът на червения депутат Атанас Зафиров, зам.-председател на партията и член на ИБ на БСП. Зафиров е един от най-верните пажове на Корнелия Нинова. Водач е на листата на соцпартията в Сливен. С какви средства Зафиров-старши издържа син в Лондон не е много ясно.

Ще очакваме още клипове от комедийния сериал „българи в чужбина мечтаят за БСП и Корнелия Нинова“ коментираха социалисти. Може пък синът на соцлидерката да се покаже от САЩ и да агитира като случаен гражданин, борец за социални права, високи пенсии и ниски данъци.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране