23.07.2020 | 0:44
Домусчиев минира държавата: Вадят ЦСКА от Първа лига
Костадинов не ни е разбрал правилно, пише в позиция на Трибуна Сектор Г
Вчера прочетохме с интерес изявлението на Емил Костадинов по повод договора за ТВ правата. Според него клубовете трябвало да се съобразят с него защото БФС имало правото да го продължи. Очевидно освен да си поспива до късно и да не върши абсолютно нищо, г-н Костадинов не ни е разбрал правилно, пише в позиция на Трибуна Сектор Г, цитирана от ”7 дни България”.

Вижте още какво пише в тази позиция:

„Поради тази причина бихме искали да повторим за последно на ясен и разбираем за него език – ЦСКА няма да подпише договора за ТВ правата, а ти продължавай „да бадеш такав, какавто си“. И „какавто“ беше по времето на ТИТАН. Само недей да раздаваш ултиматуми, тъй като по скалата на релевантност от „Венци Стефанов до 0″ си с отрицателен знак. Какъвто впрочем е и интересът към първенството ни без нас и отборчето от Подуене.

Крайно време е всички хрантутници и безполезни паразити в Бояна начело с господаря ви от Разград да разберете, че вашето управление доведе българския футбол до неизследвани досега в историята на футбола дъна. И сте последните, с които ще се съобразяваме оттук нататък. Готови сме на ефективни мерки докато не получим това, което ни се полага и бъдете сигурни, че не ще отстъпим и ще отстояваме своето както намерим за добре.“

Това означава, че ЦСКА със сигурност няма да подпише договора за ТВ-правата. А при подобно несъгласие, решението на БФС може да е само едно – изваждане на червените от първенството.

Което пък със сигурност ще минира държавата.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране