01.10.2019 | 18:41
Фандъкова опъна бръчки за изборите
Столичната кметица пръсна 1000 лева за разкрасителни процедури

Кметът на София и кандидат за пореден мандат Йорданка Фандъкова опъна бръчки за изборите. Преди няколко дни тя е започнала програма за стягане на лицето, която отнема няколко часа, разпределени в различни процедури.

Разкрасяването става в елитна столична дерматологична частна клиника на бул. „Черни връх“. Цената само за стягане на лицето и шията при специалистките там е 750 лева, но Фандъкова се е поглезила с още няколко допълнителни терапии, които по обещанията им, щели да й гарантират дълготраен ефект.

Запознати твърдят, че Фандъкова се е консултирала с бившата шефка на дерматологичната клиника на ВМА проф. Мирослава Кадурина, която е гост-лектор в клиниката, избрана от кметицата. Преди нея любимката на премиера Бойко Борисов рядко сядала на стола за процедури, различни от обикновените прически и маникюр. Факт е обаче, че на предизборния плакат за кандидатурата й за настоящите избори си личи, че има благоприятна промяна в лицето й и доста от фините линии са заличени, а кожата – изгладена и в добър тургор.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране