13.10.2020 | 22:52
ГДБОП нахлу погрешка в Бастунсарай
Търсели козлодуйския Седми реактор

Бойна група на ГДБОП се обърка в навигацията и нахлу изненадващо в Бастунсарай, където налетя на спящ напреко индивид, който всъщност управлява страната. Ето как станала обърквацията с навигацията.

Антимафиотите решили да инспектират Седми реактор и отишли на голата поляна, която премиерът показа днес. Там намерили само финансовия министър Кирил Ананиев, който изпаднал по-рано от джипката и никой не се сетил да го прибере, щото с него и без него все тая.

Когато ГДБОП се натъкнали на Ананиев, той бил измокрен от дъжда и чувствително афектиран.  Антимафиотите питали Ананиев дали не е виждал някъде Седми реактор, дето почнахме да го строим 2014, спряхме го 2018, а днес премиерът отново го рестартира.

Ананиев потвърдил, че Седми реактор ще има, както днес каза под проливния дъжд Министър-председателят, а енергийната министърка Теменужка усърдно и уверено кимаше, но после уточни, че „търси най-подходящата технология“. „Но защо мен питате за тези неща – възнегодувал Ананиев. – Аз съм един белокос чичо с благ характер, какво общо мога да имам с някакъв ядрен реактор на тая гола поляна под напора на природните стихии! Искам вкъщи, помогнете ми да се прибера!“

Антимафиотите излезли хора и прибрали Ананиев на сухо. По пътя го питали къде все пак могат да потърсят тоя Седми реактор, че да видят как върви строежът, да обдушат с професионален нос за нередности и порочни практики в този толкова голям и сложен енергиен проект. Ананиев бил вече толкова разстроен, че им дал координатите на Бастунсарай, защото Седми реактор съществува от 8 години единствено в главата на един вероломен човек. Ананиев съжалил за избухването си и обяснил, че не знае какво говори, защото е разстроен, мокър, гладен и възрастен. Но вече било късно.

Антимафиотите без да му мислят и без да проверят какви GPS координати им е дал Ананиев, директно нахлули в Бастунсарай, пленили гардовете на НСО и се озовали в спалнята със спящия напреко Вожд в полуоставка и Национален бастун. От НСО не оказали съпротива, защото първоначално помислили антимафиотите за Прекрасни госпожи. То и те вече не знаят кого да пускат и кого да не пускат в Бастунсарай.

С влизането си в покоите на премиера антимафиотите внесли малко безпорядък, но като разбрали грешката си, поискали прошка и обещали да подредят. Докато подреждали, доста се задържали около шкафчетата, нещо възклицавали, нещо си делкали и накрая заявили:
„Те чекмеджетата така си бяха празни!“

Фалшимент Петров, „Сега“

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране