15.07.2020 | 1:04
Григор Димитров с отрицателен тест за COVID-19
Най-добрият ни тенисист съобщи новината в "Инстаграм"

Григор Димитров е дал отрицателна проба за коронавирус. Най-добрият ни тенисист използва социалната мрежа „Инстаграм“, за да съобщи добрата новина.

„Току-що получих страхотна новина от лекаря ми в Монако, че съм с отрицателен тест за COVID-19. Благодаря ви за подкрепата през последните седмици, в които бях под карантина. Очаквам с нетърпение да се върна към тренировките скоро, за да бъда готов за турнирите на твърди кортове в САЩ,“, написа Григор.

Сезонът в АТР се подновява на 14 август с турнира във Вашингтон.

Димитров даде положителен тест за коронавирус на 21 юни по време на демонстративния благотворителен турнир в Задар (Хърватия), част от „Адриа Тур“. Организатор на надпреварата бе световният №1 Новак Джокович. Тя обаче се превърна в огнище на заразата, а сърбинът бе разкритикуван за липсата на противоепидемични мерки.

След Григор с коронавирус бяха треньорът му Крис Гро, физиотерапевтът Алгис Христов, както и част от звездите на „Адриа Тур“, включително самият Джокович, чийто баща – Сърджан, нападна Димитров, обвинявайки го за разпространението на заразата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране