05.12.2020 | 23:49
И Никол с нов нос като Лолита
Двете на Гришо са се оперирали в Лос Анджелис

И Никол Шерцингер си е правила операция на носа в миналото, като Лолита Османова. 27-годишната рускиня, която наследи певицата в леглото на тенис звездата ни Григор Димитров, променила визията си след развода с богатия наследник Гаспар Авдолян. Двамата бяха семейство между юли 2017 и 2018 г.

Бившата тенисистка скъси носа си при известен холивудски хирург, като на сватбата си с арменеца изглеждаше съвсем различно. По рождение Лола е наследила носа на татко си – бизнесмена Елдар Османов.

Колкото до Никол (42), тя променя лицето си в зората на своята музикална кариера. Освен носа си, който преди е бил по-голям и кръгъл, красавицата с хавайски, филипински и украински корени е пипнала и скулите си. „Те обаче не са променени с хирургически средства, а чрез други процедури. Според мен тя има ботокс на челото и между веждите, в бузите й също има филъри, а веждите й са дръпнати нагоре“, смята прочутият д-р на звездите Рикардо Фрати. Най-известната корекция на 165-сантиметровата Шерцингер, разбира се, са гърдите й, които тя непрекъснато излага на показ. Увеличава ги, когато вече е на 30 и ходи с пилота от Ф1 Люис Хамилтън, писа „Телеграф“.

Закачки

Самата Лолита пък се радва на огромен интерес от българските фенове, откакто придружи Гришо на турнира във Виена. Те се изреждат да пишат закачливи коментари на снимките, които дипломираната специалистка по международни отношения публикува в двата си профила в Инстаграм, където се радва на близо 140 000 последователи и е добавила към името си „кралица“.

„Влизат ли сервисите?“, пита закачливо почитател на Григор и Лолита, а друг се постановява „От всички приятелки, които е имал Григор, ти си най-хубавата за мен“. На най-новата си фотография Османова грее щастлива и българки коментират: „За тази усмивка има българска намеса“, „Подозирам на кого се дължи тази сияйна усмивка“ и „Любовта дава неповторимо вътрешно излъчване и е тази която движи Света. Бъдете благословени!“.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране