25.02.2015 | 18:40
И Светлин Танчев напуска „България без цензура“
Причината за поредната драма е гласуването на дълга от 16 млрд. лв.

Другата седмица ще събера актива на партията и ще поднеса моята оставка пред тях. Хората ще преценят дали да я приемат и каква да бъде моята съдба занапред.“ Това заяви зам.-председателят на партия „България без цензура“ Светлин Танчев днес в парламента.

Днес след гласуването на закона за ратификацията на дълга за 16 млрд. лева, председателят на Контролния съвет на разпадащата се партия Мария Календерска обяви, че иска оставката на Танчев и че тя се оттегля, понеже днес той предал своите избиратели.

Припомняме, че първоначално групата на „Български демократичен център“ обяви, че е „против“, а впоследствие си обърнаха становището и гласуваха „за“ закона.

Светлин Танчев каза, че ще подаде оставката си лично пред лидера Николай Бареков другата седмица.  „Надявам се и Николай Бареков да присъства на тази среща, той е председател. Моята оставка ще е основно към него. Дължа да си направя отчет на дейността пред всички структури. Знаем, че имаше много сътресения в партията“, коментира още Светлин Танчев пред Пик.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране