29.07.2020 | 14:52
Илиян Василев: Не разчитайте Борисов да подаде оставка
Планът на властта е надграждане над плашенето с КОВИД-19 с "прогнози" /манипулации/ родени в "щаба" на властта за "кървави сблъсъци" довечера

Планът на властта е надграждане над плашенето с КОВИД-19 с „прогнози“ /манипулации/ родени в „щаба“ на властта за „кървави сблъсъци“ довечера. Това написа на страницата си във Фейсбук анализаторът Илиян Василев.

„Познавам добре начинът им на мислене. Може и да има подобни сблъсъци, но те изцяло ще бъдат финансирани и подготвени от агитки на фен клубовете, които се финансират от олигарсите в угода на Пеевски и Борисов. По схемата, по която от подлеза от Министерски съвет излязоха мутри, които блъснаха протестиращи към жандарите и последните пребиха момчетата и момичетата. Разбира се всичко ще припишат удобно на Божков от Дубай. За това всички на протест и видите ли „мутри“ снимайте, особено ако носят маски. Особено ги плаши перспективата за перманентна блокада с палаткови лагери. Не разчитайте, че Борисов ще подаде оставка както през февруари 2013 година при вида на първа кръв в протестърите. Сега е готов и за убийства да понесе“, смята Василев.

По-рано анализаторът коментира новия запис на премиера Бойко Борисов.

„Не мога да коментирам новия запис на обикновения простак Борисов, защото той не олицетворява моя народ. В него има само презрение и към обикновените хора, и към другите, изобщо към всички. Този запис е обида за основните стандарти на общуване в обществото, камо ли в политическата класа. Томислав Дончев е не по-малко съучастник, както и всички в ГЕРБ, които са приели този език като стандарт за общуване“, казва Илиян Василев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране