19.10.2020 | 1:03
Кирил Добрев: БСП трябва да подкрепи Румен Радев за втори мандат. Те го обичат истински
Той отхвърли обвиненията, че бил човек на ГЕРБ и че външен враг иска да превземе партията
”Аз съм ги посрещнал всички на ”Позитано” 20 и ще ги изпратя. Изпратил съм двама такива председатели, ще изпратя и трети”. „Хората ще преценят дали Нинова става за премиер. В политиката качеството, което не девалвира е предвидимостта. Това заяви бившият заместник-председател на БСП Кирил Добрев в ефира на Нова телевизия.
Той отхвърли обвиненията, че бил човек на ГЕРБ и че външен враг иска да превземе партията. „Аз никога не съм обичал Корнелия Нинова. Аз съм обичал БСП. Преди 4 години, Корнелия беше най-подходящият човек. Проблем в партията е липсата на Сергей Станишев в Изпълнителното бюро и Националния съвет на БСП“.
По думите на Добрев досега на БСП все нещо малко не е достигало, за да спечели изборите. Днес обаче ситуацията е коренно различна. „Днес ГЕРБ е в насипно състояние. Новият екип няма шанс да не се справи със ситуацията. Ние сме се били със силен ГЕРБ, с машина”, коментира Добрев.
Според него естествен партньор на БСП би могла да бъде Мая Манолова. „Ако зависеше от мен, нямаше да направя коалиция с ДПС. Оттам нататък всички коалиции са възможни“, заяви Добрев.

Според него БСП трябва да подкрепи Румен Радев за втори мандат. „БСП-арите го обичат истински, косъм не дават да падне от главата му”, каза Добрев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране