08.09.2018 | 1:25
Кубрат Пулев: Вярвам в Господ и дори съм разговарял с Него
Искам да зарадвам българите с победа, каза боксьорът

Вярвам истински в Господ и дори съм чувствал как разговарям с Него. Това сподели пред камерата на БНТ боксьорът Кубрат Пулев. Според него Хюи Фюри е по-различен от останалите боксьори, срещу които се е изправял.

„Личи си кога противникът е сериозен – не говори глупости, а е концентриран и се подготвя. Дошъл е да побеждава и аз трябва да направя така, че да си тръгне леко разочарован“, добавя Кобрата.

Последният мач на Кубрат Пулев бе през април 2017 г. Той признава, че рингът му липсва.
„Рингът за мен е начин на живот. Когато човек се занимава професионално с нещо, то се превръща в любов. Изгарям от нетърпение да дойде 27 октомври, за да се кача на ринга и да покажа на цяла България кои сме ние“, споделя боксьорът.

Противниците ми идваха малко по-примиренчески, лаеха много, но на ринга не показваха нищо, докато Фюри не говори много, но е дошъл за победа, добавя той. „Боксът е комбинативен спорт. Трябва да има въздух, бързина, движение, бърза мисъл, поглед за играта, дисциплина, стратегия. Смятам, че го превъзхождам в основните неща. Това ще окаже влияние на ринга“, коментира шампионът.

„Българската публика ме зарежда много. Когато играя в България, мотивацията и отговорността са много по-големи. Искам да дам на българите една победа, за да се зарадват и да имат повече самочувствие. Това ме топли“, споделя Пулев.

„Чел съм Библията, вярвам в Господ истински и се моля всеки ден. Усещал съм дори, че разговарям с Бог. Всеки има предначертан път и аз чувствам, че когато е лек като едно спускане, е верният. Затова винаги казвам на хората да гледат позитивно. Когато нещо не върви, трябва да се смени маршрутъг. Никога не съжалявам за нищо. Продължавам напред“, добавя боксьорът.

Ако загубя, губя аз, но ако спечеля, титлата остава в България и се записва на името на родината ни, каза пък брат му Тервел Пулев, който също се подготвя за важен двубой. Това ще е първият му мач в 12 рунда. До този момент има 11 победи, всяка от които с нокаут.

1 коментар

  1. ogi каза:

    ЦИГАНИНА КУБРАТ ЛЪЖЕ КАТО………..ЦИГАНИН ‘))))))))))

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране